torstai 21. tammikuuta 2010

Tanssi liikkeitä vol. 2

Hola!

Tän päivän postus on jatkoa eiliselle postaukselle eli taas luvassa tekniikka painotteista tavaraa. Loppuun laitan taas päivän koreografian. Liikkeet on tänäänkin hip hop painotteisia. Videoissa liikkeet näytetään ensin hitaasti ja sen jälkeen nopempaan tempoon. Tänäänkin paino on perus hip hop liikkeissä ja siirrytään loppu viikkoa kohti sitten haastavampiin liikkeisiin. Liikkeiden ohjaajana toimii Keith Fitzpatrick. Tällä kertaakaan en lähe selostamaan liikkeiden tekoa vaan paremmat ohjeet löytyvät videolta. Vaikka tämän päivän liikkeet onki suunnattu lapsille, olen postaukseen valinnut liikkeitä, joita aikuisetkin voivat käyttää koreografioissaan. Tämän päivän liikkeet ovat helppo tasoisia, joten ne soveltuvat myös aloittelijoille. Helppoja ja yksin kertaisia liikkeitä on hyvä käyttää koreografioissa korostaakseen haastavampia ja näyttävämpiä liikkeitä.

Ensimmäisessä liikkeessä käytetään liukua. Erilaiset liukut ovat hip hopin perusliikkeitä, joita käytetään siirtymisessä. Liike tehdään molemmille puolille.


Hip Hop Dance Moves For Kids: Toe DragSeuraava liike on old school hip hopia. Liike tehdään käsillä. Videossa näytetään miten liike tehdään molemmille puolille.

Hip Hop Dance Moves For Kids: The WaveSeuraava liike on perus krumping liike. Liike tehdään molemmille puolille ja se on helppo oppia. Kyseessä on pelle liike.

Hip Hop Dance Moves For Kids: The ClownSeuraavaan liikeeseen liittyy nyrkin heilutus. Videossa näytetään, miten liike tehdään molemmille puolille.


Hip Hop Dance Moves For Kids: Pump itSeuraava liike on robotti kävely. Robotti kävelyssä on jämäkkää. Liike näytetään eri kulmista.

Hip Hop Dance Moves For Kids: Robot WalkSeuraavana liikkeenä on varpaiden näpäytys, jossa käytetään bouncee. Videossa näytetään miten liike tehdään eri suuntiin.

Hip Hop Dance Moves For Kids: Break It DownSeuraavaksi on risti hyppy. Videossa näytetään miten liike tehdään eri suuntiin. Liike on erittäin helppo oppia.


Hip Hop Dance Moves For Kids: CrisscrossSeuraava liike on varpaan kosketus. Liike tehdään molemmille jaloille. Liike on helppo oppia.

Hip Hop Dance Moves For Kids: Toe Touch StepSeuraavaa liikettä voi käyttää siirtymissä tai esimerkiksi koreografioiden aloituksessa. Liike on helppo oppia. Tässä liikkeessä on tärkeää käyttää asennetta.


Hip Hop Dance Moves For Kids: Cool WalkSeuraava liike on askel napsautus. Liike on erittäin helppo oppia. Liike tehdään molemmille puolille.
 
Hip Hop Dance Moves For Kids: Step Snap

 

Seuraava liike on käsi liuku. Liikkeessä näkyy baletin ja modernin tanssin vivahteita. Liike tehdään molemmille puolille.


Hip Hop Dance Moves For Kids: Arm SlideSeuraava liike on eräänlainen varpaiden näpäytys liike. Liikettä voi käyttää siirtymiin. Liike tehdään molemmille puolille.

Hip Hop Dance Moves For Kids: Tap It OutTämän päivän koreografiana toimii LA koreografin Michael Schwandtin koreografia. Koreografia on tehty Britney Spearsin Circus kiertueelle. Loppu viikosta tulee sitten jo haastavampia liikkeitä ja lisää koreografioita. Hauskaa viikonlopun odotusta! Vaikka liikkeet olivatkin helppoja toivottavasti piditte niistä.


Michael Schwandt - Britney Circus Choreography Submission for Jamie KingCiao ja jaksakaahan tanssia!